Om mig

Om mig......Majbritt GrønJeg er 52 år.I 1998 tog jeg uddannelsen som zoneterapeut og kiroterapeut.

Samtidig begyndte jeg min uddannelse som kinesiolog.


I 2012 begyndte jeg min uddannelse som psykoterapeut og blev hurtigt enig med mig selv om, at det var den psykiske vej jeg ville gå og udvidede i 2015 den uddannelse med sexolog uddannelsen.


Sex, samliv, incest og voldtægt er meget tabubelagt, og det føler jeg stærkt for at gøre noget ved. Det er vigtigt at vi lærer vores børn noget om sex, at vi snakker med vores partner om sex, at dem der har været udsat for incest og voldtægt kan få muligheden for at føle sig trygge igen og mest af alt få hjælp til at snakke om det, og få det bedre.


I 2017 begyndte min rejse ind i den spirituelle verden, og jeg er i dag clairvoyant medie healer, en rejse der har givet mig en forståelse af, hvem jeg altid har været.

Det her kan afhjælpes.PsykoterapiHar du brug for hjælp til et bedre selvværd, bedre forståelse for hvad der er sket i din fortid, til at elske dig selv og andre.

Har du problemer med et misbrug, rod i hovedet, selvtillid, forståelse, angst, uro, stress og mange andre ting.ZoneterapiZoneterapi er rigtig godt for lidelser der har med vores organer at gøre. Rigtig mange har problemer med maven, og dermed følger der rigtig mange andre sygdomme. Godt for allergi, lunge lidelser, maven, smertelindring mm.KiroterapiKiroterapi er en udvidelse af zoneterapien, hvor man sætter kroppen i gang med at arbejde selv via energibanerne og akupunkturpunkterne. Jeg sætter kroppen i gang med at reparerer sig selv ved at bruge fødderne og op til knæerne.KinesiologiKinesiologi er en behandlingsform, hvor man bruger kroppen til at teste hvad der er galt med kroppen. Man bruger akupunkturpunker, som man  trykmasserer. Denne behandlings-form kan klare næsten alt.SexologiHer kan du få hjælp til at få et bedre sexliv med din partner, lære dig selv at kende sexuelt, få styr på hvem du er.

Incest og voldtægtsofre kan lære at få tillid igen

.                       Clairvoyance


Clairvoyance er en rejse i den åndelige verden. Du har her mulighed for at få lidt vedleding i din fortid, nutid og din fremtid. Det er en meget smuk rejse sammen med de åndelige.